Húst nem szoktam válogatni, ami megtetszik, jöhet. Lapocka, vagy mellfilé nekem mindegy, ami akkor ott kívánatos. Olajra hagyma barnulásig, paprika, víz kicsit rottyantani, rá a hús szárazon, amíg összekapja, majd felönteni vízzel, só, bors, petrezselyem és fedő rá, hadd rotyogjon amíg puha nem lesz. A tésztavizet puszta kézzel szoktam leönteni résnyire húzott fedővel, hideg víz alá tartva, kicsit átöblítve, így nem ragad össze. Kicsit utánasózom és kész. Az ilyen nevenincs kutyulékok könnyen, gyorsan megvannak és megunni sem lehet, mert soha nem készül kétszer ugyanúgy. Ha véletlenül van egy paprika elfekvőben, az sem ússza meg.
Agglegényétel - Pörkölt tésztával
Szólj hozzá!
Címkék: kaja
A bejegyzés trackback címe:
https://migzuzmo.blog.hu/api/trackback/id/tr95131417
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.