Az egyszeri cukrász vesz fagyasztott leveles tésztát, kiteríti, megkeni olajjal, majd megszórja cukorral, kakaóval és/vagy fahéjjal. Felgöngyöli rúdba, ujjnyi szeletekre vágja, tepsibe rakosgatja, kicsit rátenyerel, hogy laposabb legyen oszt hadd süljön. Ennyi. A sokkal, sokkal, sokkal hamarabb elfogy, mint amíg elkészül - kategória második helyezettje a palacsinta után.
Kakaós és fahéjas csigácskák
Szólj hozzá!
Címkék: kaja
A bejegyzés trackback címe:
https://migzuzmo.blog.hu/api/trackback/id/tr205131356
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.