Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy tematikai korlátoktól függetlenül összeírhassam gondolataimat, történeteimet, megoszthassam fotóimat, munkáimat, illetve egyéb, általam érdekesnek vélt dolgokat.
Kellemes időtöltést kívánok!

Címkék

Többi Zuzmóság

Vörös hold

Mindig is szakállas frázisként könyveltem el a "csőstül jön a baj" meg a "baj nem jár egyedül" megszólalásokat. Érdekes módon azonban meg kellett tapasztalnom, hogy ezek a kifejezések egyáltalán nem alaptalanok.

Vannak ugyanis olyan napok, amikor minden sikerül, jól haladunk a munkánkkal, minden ügyfelünktől pozitív visszajelzéseket kapunk, még pihenni is van időnk és ki tudunk kapcsolódni, jól tudjuk érezni magunkat. Máskor pedig már korán reggel egy reklamáló telefont kapunk, nyűgösen indul a munka, nem haladunk, feszültek vagyunk és az egész nap megy a lecsóba. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor egyszerűen lehetetlen mesterségesen kizökkenni a rossz napból. Hiába állunk meg, hiába meditálunk, szívunk friss levegőt stb.

Pont ilyen hullám(völgy) volt nekünk is pár napja, amikor is legszívesebben kiszakítottam volna a dátumot a naptárból és az életünkből. Aznap este hazafelé jövet felnéztem és hatalmas vérvörös hold volt az égen, nem sokkal a horizont felett, mint valami gyenge horrorfilm hatásvadász jelenetében. Ilyenkor gondolkodóba esek, hogy bár nem hiszek megfoghatatlan felsőbb hatalomban, de botorság azt állítani hogy a világ csak annyi, amennyit látunk belőle. Valami oka csak van az egyes összefüggéseknek, például annak hogy időnként egyszerre "mindenki megőrül".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://migzuzmo.blog.hu/api/trackback/id/tr632851998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása