Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy tematikai korlátoktól függetlenül összeírhassam gondolataimat, történeteimet, megoszthassam fotóimat, munkáimat, illetve egyéb, általam érdekesnek vélt dolgokat.
Kellemes időtöltést kívánok!

Címkék

Többi Zuzmóság

Fára mászni tilos

A Margit Sziget közepén egy hatalmas platán földig lógó vastag ágakkal. Előtte akkurátus tábla többek között a következő felirattal: "A fáramászás, az ágakon való hintázás, az ágak tördelése, a kéreg lehántása TILOS!" Nem tudtam nem lefotózni a táblát mögötte az ágakon hintázó gyereksereggel. Ilyenkor otthon érzem magam Magyarországon. Ha már annyira tilos a hintázás, miért nem vágták le az ágakat? Esetleg körbe is keríthették volna szögesdróttal. Oda is állíthattak volna egy fegyveres őrt érvényes tűzparanccsal. De maga az elmélet, ami egyedülálló és verhetetlen. Bár lehetne felülmúlni. Például egy fagyiárus mellé kitenni a hatalmas piros feliratot: "Nyalni, szopogatni, szürcsölni, csücsöríteni, nyálat csorgatni vagy akár sóvárogva nézni TILOS!"
2012-06-09_fara_maszni_tilos.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://migzuzmo.blog.hu/api/trackback/id/tr615131402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása