Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy tematikai korlátoktól függetlenül összeírhassam gondolataimat, történeteimet, megoszthassam fotóimat, munkáimat, illetve egyéb, általam érdekesnek vélt dolgokat.
Kellemes időtöltést kívánok!

Címkék

Többi Zuzmóság

Ki ette le innen a fakérget?

Amint beköszöntött a jó idő, a párommal nekiindultunk hogy tegyünk egy kört a közeli erdőben. Jó volt látni ahogy kezd feléledni a természet. Felkeltette a figyelmem azonban egy másik dolog is: Több fatörzsön is hasonló sérülést fedeztünk fel. Mivel többnyire autó nyomvonalak környékén voltak, első gondolatom az volt, hogy valami részeg erdész végigpinballozott a fák között a terepjárójával, a második pedig az, hogy valószínűleg szarvasok lehettek a tettesek. Első gyanúsítottam valószínűleg jobban tudná a választ.

Szólj hozzá!

Címkék: természet fotózás

A bejegyzés trackback címe:

https://migzuzmo.blog.hu/api/trackback/id/tr472852626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása